Internettbutikk for bestilling av Holmlia-utstyr

Postet av Holmlia SK - Håndball den 4. Mar 2017

Holmlia Sportsklubb har inngått ny utstyrsavtale med Adidas. Alt utstyr leveres av forhandler Comet Sport som har butikk i Storgata 1 på Lillestrøm. Avtalen gjelder for perioden 1.1.2017 - 31.12.2020.

Som tidligere vil klubben bestille drakter til alle spillere i idrettene innebandy, håndball og fotball, samt draktsett i basket.

Som del av avtalen er det opprettet en nettbutikk hvor spillere og foreldre/foresatte kan bestille fra Holmlias klubbkolleksjon. Produktene i klubbkolleksjonen er plukket ut fra Adidas nye kolleksjon og tilbys til klubbpris. Ved bestilling vil klubblogo trykkes på. I tillegg kan det på utvalgte produkter bestilles trykk av bokstaver/navn.

Utstyret bestilles via nett, betales av den enkelte bestiller og leveres via post til bestiller. Det vil også bli arrangert salgskvelder på klubbhuset i forkant av sesong både vår og høst.Årlig møte håndballgruppa

Postet av Holmlia SK - Håndball den 18. Feb 2017

Det innkalles til årlig møte i håndballgruppa i Holmlia SK onsdag 1. mars kl. 19.00 på klubbhuset.

Velkommen.

Saksdokumenter:

Innkalling med saksagenda

Årsmelding 2016

Regnskap 2016

Budsjett 2017

Andre saker
Håndball : Hallvakt fordeling våren 2017

Postet av Holmlia SK - Håndball den 21. Des 2016

Håndball

Her er vårens liste over hallvakter

Hallvakt_fordeling_V 2017.xlsx

Her er huskelistene for dugnadsarbeidet :


http://holmliahandball.no/storage/files?uid=110056...Gøy på håndballturnering!

Postet av Holmlia SK - Håndball den 10. Des 2016

Lørdag 12. november var en gjeng glade jenter fra håndballskolen til Holmlia Sportsklubb på håndballcup på Oppsal. Syv-åringene spilte i løpet av formiddagen tre kamper mot andre lag fra Oslo-området. Man teller ikke mål, og tap og seier er det ingen som bryr seg om. Hver kamp er på 15 minutter, og mellom kampene blir det tid til lek og sosialt fellesskap. Barna overrasket alle da de stilte seg opp i hallen og danset blimE-dansen foran imponerte foreldre og andre tilskuere. Som avslutning marsjerte alle spillerne inn på banen og mottok hver sin flotte pokal som premie for flott innsats.

Disse jentene har nå spilt håndball i ett år. Hver lørdag går de på håndballskolen til Holmlia Sportsklubb. Det viktigste er å ha det gøy sammen, være aktive og oppleve mestring og fellesskap. Med seg har håndballskolen to ungdommer, Daniela og Selina, som viser sitt engasjement for nærmiljøet og idretten gjennom å være trenere. Denne lørdagen var det Daniela som ledet laget i cupen på Oppsal. Etter jul blir det flere turneringer å delta på.

tekst av Hans Klepsland
foto Mauro Carvajal

Teksten publiseres også i julenummeret av "Avisen Vår"Torsdag 13.10.2016 kl. 18:00 Opplæring i hallen

Postet av Holmlia SK - Håndball den 28. Sep 2016

Torsdag 13/10-2016 kl. 18:00 skal vi ha opplæring i Holmliahallen :


Vi går igjennom :

Åpning og stengning av hallen

Brann opplæring

Kiosk

Sekretariat

Vakt og inngang.

Generelt og spørsmål.

Vi ber at minimum 2 stk. fra alle lag stiller. Er det flere som vil være med så er det plass til alle.


Mvh.

Styret i Holmlia Handball
Powered by: Bloc