Lisens og forsikring

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 5. Des 2017

Lisensen forfaller til betaling 1. september hvert år og har gyldighet frem til 31. august det påfølgende år.

For spillere som fyller 13 år i 2018, betales det lisens som gjelder for perioden 1. januar til 31. august 2018. Denne har forfall 1. januar 2018. 

I lisensen ligger det en forsikring som dekker skader om uhellet skulle være ute på kamp eller trening.

Mer info på håndballregionens sider om lisens og forsikring.



Internettbutikk for bestilling av Holmlia-utstyr

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 4. Mar 2017

Holmlia Sportsklubb har inngått ny utstyrsavtale med Adidas. Alt utstyr leveres av forhandler Comet Sport som har butikk i Storgata 1 på Lillestrøm. Avtalen gjelder for perioden 1.1.2017 - 31.12.2020.

Som tidligere vil klubben bestille drakter til alle spillere i idrettene innebandy, håndball og fotball, samt draktsett i basket.

Som del av avtalen er det opprettet en nettbutikk hvor spillere og foreldre/foresatte kan bestille fra Holmlias klubbkolleksjon. Produktene i klubbkolleksjonen er plukket ut fra Adidas nye kolleksjon og tilbys til klubbpris. Ved bestilling vil klubblogo trykkes på. I tillegg kan det på utvalgte produkter bestilles trykk av bokstaver/navn.

Utstyret bestilles via nett, betales av den enkelte bestiller og leveres via post til bestiller. Det vil også bli arrangert salgskvelder på klubbhuset i forkant av sesong både vår og høst.