Hjem med pokal - Smaalenene Cup 2018

Postet av Jenter Junior den 26. Aug 2018

Smaalenene Cup 2018

Sesongen har da helt og holdent tatt til og som i fjor valgte vi Smaalenene Cup som en oppstart, med bare 3 treninger i beina + håndballakademiet for de fleste var vi spente på hvordan det ville gå. Virkelighetssjekken kom fort, og etter at først ett og så to lag i vår pulje måtte trekke seg ble vi stående igjen med to motstandere. Reistad og Askim.

VI fikk organisert så våre to kamper puljekamper ble spilt på lørdag ettermiddag/kveld, vi røyk på to solilde tap mot sterke motstandere. Litt sykdom og småskader la også en liten demper på kvelden, men det var fint å få spilt mot motstandere på et høyere nivå. Det legger listen litt for hvor vi ønsker og komme og at vi har noe å strekke oss etter. Puljens tredjeplass ble vår og det var mulighet for både A- og B-sluttspill

Det ble etter de siste kampene på morgenen søndag klart at det ble B-sluttspill for jentene, og ikke nok med det. Det ble finale! En til av jente måtte ut med sykdom før avreise, men det satt ingen demper for finalejentene som var klare for kamp. Selve finalen startet jevnt, og vi tok sågar ledelesen tidlig i første omgang. Dessverre ble det litt mye margin imot resten av omgangen, og til pause lå vi klart bak våre motstandere fra Øssia (Østsiden for de uinnvidde). & mål bak til pause ble sakte men sikkert mindre utover i andre omgang, men det ble tilslutt våre motstandere fra Østfold som stakk av med seieren. Sluttresultat 10-7 som tilsier vi vant andreomgangen. Mange gode kombinasjoner og flotte prestasjoner av jentene våre. En stolt Simone, som var dagens kaptein, fikk ta imot premien for 2.plass i årets B-sluttspill for Jenter14 nivå 2. Trener'n er stolt, og det kan dere være også. Det er flotte jenter med godt humør, gode relasjoner og ikke minst kan glede seg over annet enn bare resultat. Prestasjonene idag var mange og gode, og tror de tok 197893 bilder av krystallpokalen vi fikk.

Takk for innsatsen jenter - trener'n er stolt av dere!

......og hvor setter vi POKALEN formann Beitveit?

Deltagene spillere, og sølvmedaljevinnere : Nora,Simone, Inga, Shukri, Maren, Margrethe, Sunniva, Nour, Constanza, Katrina, Ellen