Loppetassen bronserunden 15. januar

Postet av Håndballskolen den 4. Jan 2017

Vii inviterer de aller minste til Loppetassen - Minihåndball. Loppetassen setter idrettsglede i sentrum. Det er høytidelig innmarsj under egen fane/navnskilt og med presentasjon av alle spillere. Og ikke minst en like høytidelig premieutdeling!

Søndag 15. januar arrangerer Holmlia SK Håndball håndballcup for de yngste. 20 lag med til sammen 160 spillere kommer til Holmliahallen og det blir mye fart og moro.

Invitasjon sendes barn som er registrert på håndballskolen.

Loppetassen visjon er å skape en tidlig interesse for idrett og spesielt håndball, for utøvere, søsken, foresatte og ævrig familie.
Dette gjøres gjennom arrangement som er tilpasset en barnefamilies hektiske hverdag. En positiv opplevelse som alle i familien ønsker å ta del i. Det skal være sosial idrettsglede på tvers av kjønn, ferdigheter, funksjonalitet, hudfarge og opprinnelse.

For at barna skal få den beste følelsen etter en Loppetassen-runde, er det viktig at de voksne setter seg godt inn i reglene på forhånd. Husk at Loppetassen ikke er en arena for suksessrike trenere, men en arena for glade Loppetassen-unger.

Ingen lag behøver å vinne med mer enn 5-6 mål. Det kan vi voksne sørge for. Det er ikke måltavler under kampene i Loppetassen.

Mer info her: https://www.handball.no/regioner/region-ost/kampak...
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc